VIDÁM, NAPFÉNYES, MODERN OTTHONOK!  

2019-BEN MÉG 5% ÁFA TARTALOMMAL!                       


Angyalföld kertvárosi részén épül 22 lakásos,magas műszaki tartalommal rendelkező társasházunk. Az építkezés kezdése: 2019. július, várható befejezése: 2020. december.

Az épülő társasház pince, földszint+ 4 szintes lesz, melyben összesen 22 lakás + teremgarázs beálló és 22 tároló kerül kialakításra.

A társasházban a pinceszinten található parkolóktól a 4. emeletig működő személyfelvonó kerül beépítésre. A földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú közvetlen kertkapcsolat fog tartozni, az emeleteken elhelyezkedő lakások mindegyikéhez erkély, illetve a legfelsőbb szinten tetőterasz tartozik.

A társasházban 39 m2-től 126 m2-ig kínálunk eladásra kertvárosi hangulatú, élhető, modern, lakásokat. Az ingatlanok igényességgel, gondos tervezéssel, a funkcionalitás előtérbe helyezésével, magas szintű kivitelezéssel készülnek.

A XIII. kerület, azon belül is Angyalföld a pesti oldal egyik legnépszerűbb, legdinamikusabban fejlődő kerülete mind a családosok, mind a fiatalabb lakáskeresők körében. A környék kertvárosi hangulata és jó elhelyezkedése ideális a nyugodt és kiegyensúlyozott élethez. A közlekedés is kiváló, a városközpont gyorsan elérhető akár autóval, akár tömegközlekedéssel, így a városi pezsgésről és a nyugodt otthonról sem kell lemondani.

Az épülő társasháztól pár percre van a 12 és 14-es villamos megállója, valamint a 20, 30, 30 A, 226, 230-as buszok megállói. A környék infrastruktúrája kiemelkedő, pár száz méteren belül találhatóak óvodák, iskolák, játszóterek, bevásárlási és sportolási lehetőségek. Kocsival percek alatt elérhető a Duna Plaza, a Dagály-fürdő vagy az Oxygen-wellness.

Fizetési ütemezés: 10% + 10% + 30% + 50% (tájékoztató jellegű).


A lakópark lakásainak megvásárlásához készpénzfizetés mellett hitelfelvételt is segítségbe vehetnek a vevőink.

Szakképzett tanácsadónk segít ügyfeleinknek személyre szabottan kiválasztani a legmegfelelőbb hitellehetőséget illetve állami támogatással igényelt hitel és CSOK-Családi Otthonteremtési Kedvezmény is igényelhető.


További információért, részletes tájékoztatásért, műszaki adatokért kérem hívjon bizalommal!

Hiteligényfelmérő adatlap

millió forintban értendő!
millió forintban értendő!
A *** megjelölt elemek megadása kötelező!

Kapcsolatfelvételi űrlap

A *** megjelölt elemek megadása kötelező!