Üdvözöljük a XIII. kerületi új építésű társasházak gyűjtőoldalán!

Kedves Érdeklődő!

Angyalföldi, új építésű otthonainkkal azon vásárlóknak szeretnénk új ingatlanok vásárlásában segíteni, akiknek az ingatlan ára mellett fontos a XXI. századi igényeket kielégítő, modern otthonok kialakítása is.

Nagyot változik a világ és teret kell engedni olyan új technikai megoldásoknak, melyek meg tudnak felelni napjaink kihívásainak. Az általunk kínált lakásainkra általánosan jellemző, hogy magas hő- és hangszigetelési követeléseknek felelnek meg. Az "okos otthonok" kialakítására is van lehetőség, de legtöbb beruházásunknál gondoltunk a környezettudatos életmódra is (hőszivattyús rendszer)

 

 

Éljen az állami támogatás adta lehetőségével! Ingyenes hitelügyintézés, Családok Otthonteremtési Kedvezményével kapcsolatos friss információk!

 

Kérjen bővebb információt az angyalföldi, új építésű lakásainkról!

Amennyiben kérdése merülne fel, küldje el elérhetőségeit és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

NÉV:

E-MAIL CÍM:

TELEFONSZÁM:

ÜZENET:

Megértettem és elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.

 

Miért éppen angyalföldi eladó lakás?

Új lakások építése a XIII. kerületben

 

Angyalföld  - Budapest egyik frekventált területeként  - az utóbbi évtizedben jelentős változáson ment keresztül.  Az előző évszázadi ipari terület helyett intézmények, kereskedelmi és szolgáltató cégek tömegei jelentek meg. Ezek között fontos szerepük van a nagy gazdasági erővel rendelkező, részben multinacionális cégek megjelenésének.

Ezzel egyidejűleg átrendeződött a lakosság összetétele is. Sok fiatal – köztük családosok – költöznek előszeretettel a XIII. kerületbe.  A hatás kölcsönös: a fiatalok alakítják a kerületet és a kerület hatással van az ott élő polgáraira. A kerület arculatának, épített környezetének megújulása folytatódik, új házak, új modern lakóparkok, korszerű irodaházak épülnek.

A kerület vezetésének célja, hogy ezt a fejlődést a jelenben és a jövőben is folytassa. Ezért olyan intézkedéseket hoz, hogy a rozsdazónák átalakításával olyan lapostetős épületeket preferáljon az építési engedélyek kiadásakor a XIII. kerületben,  ahol zöldtető létesül. A barnamezős területek rehabilitációjánál szintén flóratetők alkalmazását szorgalmazza. Lényeges elem az új lakás építési engedélyének kiadásakor, hogy a talajközeli területek is jelentős zöldterülettel bírjanak. A garázsok legyenek süllyesztett megoldásúak. Ennek érdekében szabályozási könnyítésként bevezetik a magasabb szintterületi mutató lehetőségét.  Erre új településrendezési terv is készül.

A 13. kerület területén viszonylag kevés üres telek, beépítetlen terület található. Sajátos módon a legnagyobb beépítetlen terület éppen az egyik legértékesebb részen, a Duna-parti Foka öböl környékén van. Ez a terület kiválóan alkalmas lakások építésére. A terület - összvárosi szinten is értelmezhető - kiemelkedő értéke miatt ezeknek a területeknek a beépítésénél a legmagasabb építészeti színvonalat kívánják megkövetelni. Ez a koncepció már teljes mértékben körvonalazódik az újonnan kiadott lakás építési engedéllyel rendelkező beruházások esetén is.

A 2014-es évet követő, élénkülő lakáspiacon a fejlesztések részben a már bevált helyszíneken folytatódtak (Angyalföld és a Duna part), részben pedig új területek is lendületet kaptak. Így megemlíthető a Lőportárdűlő városrész is, ahol több nagy lakóprojekt van előkészítés illetve már építés alatt. A XIII. kerületi új építésű lakások száma a budapesti szinten jelenleg legdinamikusabban növekszik.

ELADÓ LAKÁSOK ANGYALFÖLD

A 13. kerületi, új építésű lakások közül az Angyalföldön épülő új lakások teszik ki a legtöbb kínálatot a kerületben. Van olyan beruházó, aki már harmadik ütemen dolgozik a válság vége (2014)  óta.  A második ütem befejezése 2017 év végére várható (30 lakás, 1 iroda, 33 parkolóhely és 15 tároló). Itt is érvényesül a kerület elképzelése, hiszen a teraszon hatalmas zöld felület kerül kialakításra. Ebben a társasházban 28 nm-től egészen 110 nm nagyságig készülnek eladó új lakások, mely garzontól a 4 szobás családi otthonig kínálja fel a vevőknek a lehetőséget az igazi otthon kialakítására.
Még egy projektet emelnék ki a 13. kerületi, új építésű lakások kínálatából: Angyalföldi álom fantázianévre hallgat. Itt 27 új lakás épül, magas műszaki tartalommal. Az új építésű lakások 2-3-4 szobásak és 36–103 nm közötti alapterülettel készülnek. A földszinti lakásokhoz részben kertkapcsolat tartozik, az emeleti új lakások pedig mind erkélyesek.  Átadási határideje: 2017. március.
Itt különösen tetten érhető a kerület vezetésének elképzelése, hiszen a teraszok nagy része zöldtetővel készül és a penthouse új lakások tetejét is zöld növényzet fogja takarni.
A budapesti 13. kerület új építésű lakások kínálata még több hasonlóan jó, eladó angyalföldi lakás kínálattal bővül 2017-ben is.

Angyalföldi városrészben épül még - többek között - az ECO Residence 98 lakásos új építésű lakóparkja is - ha a nagy lakásszámmal megbarátkozunk -, akkor válogathatunk 32 négyzetmétertől 187 négyzetméterig találhatók eladó, új lakások közül. A kétszintes mélygarázs parkolási lehetőséget is nyújt az ott élők számára. Az épület tájolása kiváló, a hatalmas zöld kertje pedig remek kikapcsolódásra ad lehetőséget, és kellemes hangulatot, nyugalmat áraszt.

Szintén ebben a városrészben – Frangepán utcában -  61 lakásos, új építésű társasház épül, a stúdió lakástól a 4 szobás ingatlanig. Ezen eladó lakások változatos alaprajzi kialakítása ismét ideális választás lehet családoknak, fiatal pároknak, vagy csak egyszerűen a modern környezetre vágyóknak egyaránt.  

ELADÓ LAKÁSOK LŐPORTÁRDŰLŐ

Ezen a területen épül egy eladó 52 lakásos új építésű társasház is, mely megfelel a kerületi koncepciónak: távirányítható hűtési-fűtési rendszere lesz (várható befejezés: 2017. IV.né). Itt a fiatalok részére közkedvelt „okos” lakások készülnek. Az „okos otthonok” olyan kényelmi és biztonsági megoldást tudnak, mely lakásunk életvitelszerű lakhatásában segítés nyújt praktikus megoldásokat.  Például olyan funkciókkal, hogy nyári nagy melegben automatikusan lehúzza a redőnyöket vagy „holiday” üzemmódban - amikor üdülni vagyunk - otthon tartózkodási szimulációt végez helyettünk. Kapcsolgatja a villanyokat, szabályozza a redőnyök vagy függönyök helyzetét. De ha alszunk, azt is tudja szimulálni, hogy éjfél után mozgásunkat érzékelve automatikusan felkapcsolja a villanyt, de csak minimális fényerővel, így nem süti ki a szemünket, ha fel kell kelnünk. smiley  

ELADÓ LAKÁSOK VIZAFOGÓ

13. kerület másik fejlődő része a Vizafogó. Itt is vannak még beépítetlen fejlesztési területek, melyek új lakások építésére sarkallják a beruházókat, ilyen a 2017-es vizes világbajnokságra jelenleg építés alatt álló Dagály úszókomplexum környéke is.

„Az új építésű lakóterületek jellemzően a magas presztízsű területeket keresik, lehetőleg a Duna közelségét. A Marina-part a Nagy-Duna mellett, a Prestige lakópark az Újpesti-öbölre nézően valósult meg. Jellemzőjük a szabadon álló beépítési forma – amely az egykori lakótelepi beépítést idézi -, a magas színvonalú lakások, a minőségi anyagok használata, a gondozott környezet.”  

Tovább folytatódik a Marina parti új lakások építése is, mely Marina Garden néven fut. Itt 275 lakás készül egy 9 emeletes házban, 36-99 nm nagyságrendben. Ezen eladó Duna-parti, új építésű lakások árai 19,9 – 55 millió forint között alakulnak.

13. KERÜLETI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK HELYZETE  

A kerületben jelenleg több mint 53 új építésű lakás projekt indult el, idei vagy 2018 évi befejezéssel. Ez a szám jelenleg minden kerületet megelőz, s fővárosi viszonylatban az összes építés 26 százalékát jelenti.

Az angyalföldi önkormányzat jó partnere az új építésű lakásokat építő beruházóknak, az építési telkek is elfogadható áron kerülnek a beruházók tulajdonába, a lakosság igénye is nagy a jó minőségű, de még megfizethető árú angyalföldi eladó lakásokra. Az új építésű lakáspiac három fontos szereplője – önkormányzat, beruházó, vásárló – kiválóan együtt tud működni, egymás igényeire mindhárom szereplő maximálisan tekintettel van.

Akkor most talán meg tudjuk válaszolni a címbeli kérdést:  

Miért éppen angyalföld eladó lakás?