XIII. ker-i ÚJÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK

2022. május 29. vasárnap

Magdolna

Üdvözöljük a XIII. kerületi új építésű társasházak

Rólunk

Üdvözöljük a XIII. kerületi új építésű társasházak gyűjtőoldalán!

13. kerületi újépítésű lakások


Csak 13. kerület új építésű lakásainak gyűjtő portálja, ahol csak XIII. kerületi új ingatlanokat mutatunk be eladásra.

Kedves Érdeklődő!


Angyalföldi, új építésű otthonainkkal azon vásárlóknak szeretnénk új ingatlanok vásárlásában segíteni, akiknek az ingatlan ára mellett fontos a XXI. századi igényeket kielégítő, modern otthonok kialakítása is. Nagyot változik a világ és teret kell engedni olyan új technikai megoldásoknak, melyek meg tudnak felelni napjaink kihívásainak. Az általunk kínált lakásainkra általánosan jellemző, hogy megfelelnek a magas hő- és hangszigetelési követelményeknek.

Az "okos otthonok" kialakítására is van lehetőség, de legtöbb beruházásunknál gondoltunk a környezettudatos életmódra is (hőszivattyús rendszer). Éljen az állami támogatás adta lehetőséggel! Ingyenes hitelügyintézéssel, Családok Otthonteremtési Kedvezményével, Lakás felújítási támogatással kapcsolatos friss információk!

Miért éppen angyalföldi eladó lakás? Új lakások építése a XIII. kerületben Angyalföld  - Budapest egyik frekventált területeként  - az utóbbi évtizedben jelentős változáson ment keresztül. Az előző évszázadi ipari terület helyett intézmények, kereskedelmi- és szolgáltató cégek tömegei jelentek meg. Ezek között fontos szerepük van a nagy gazdasági erővel rendelkező, részben multinacionális cégek megjelenésének.

Ezzel egyidejűleg átrendeződött a lakosság összetétele is. Sok fiatal – köztük családosok – költöznek előszeretettel a XIII. kerületbe.  A hatás kö...