Válogasson 13. kerületi új lakásaink közül!

XIII. kerület kertvárosában

13. kerületi újépítésű lakások

13. kerületi újépítésű lakások

13. kerület új építésű lakásaink portálja, ahol csak XIII. kerületi új ingatlanokat kínálunk. A XIII. kerület, azon belül is Angyalföld és Angyalföld-kertváros a pesti oldal egyik legnépszerűbb, legdinamikusabban fejlődő kerülete mind a családosok, mind a fiatalabb lakáskeresők körében. A környék az elmúlt években szinte teljesen megújult, azonban a számtalan új építésű projekt nem változtatta meg a városrész eredeti, kertvárosi jellegét, sőt csak tovább emelte színvonalát.
A közlekedés is kiváló, a városközpont gyorsan elérhető akár autóval, akár tömegközlekedéssel, így a városi pezsgésről és a nyugodt otthonról sem kell lemondaniuk a beköltöző leendő lakóknak. Az épülő társasháztól pár percre van a 14-es villamos megállója, valamint a 20, 30, 30A, 226, 230-as buszok megállói.
A környék infrastruktúrája kiemelkedő, pár száz méteren belül találhatóak óvodák, iskolák, játszóterek, bevásárlási és sportolási lehetőségek.

Új lakás vásárlásakor sokan igénybe veszik hitel ügyintézőink segítségét is, hogy kiválaszthassák a számukra legelőnyösebb lakáshitel kostrukciót.

Angyalföldi, új építésű otthonainkkal azon vásárlóknak szeretnénk új ingatlanok vásárlásában segíteni, akiknek az ingatlan ára mellett fontos a XXI. századi igényeket kielégítő, modern otthonok kialakítása is. Nagyot változik a világ és teret kell engedni olyan új technikai megoldásoknak, melyek meg tudnak felelni napjaink kihívásainak. Az általunk kínált lakásainkra általánosan jellemző, hogy megfelelnek a magas hő- és hangszigetelési követelményeknek.

Az "okos otthonok" kialakítására is van lehetőség, de legtöbb beruházásunknál gondoltunk a környezettudatos életmódra is. 

Az új lakások építése a XIII. kerületben Angyalföld  - Budapest egyik frekventált területeként  - az utóbbi évtizedben jelentős változáson ment keresztül. Az előző évszázadi ipari terület helyett intézmények, kereskedelmi- és szolgáltató cégek tömegei jelentek meg. Ezek között fontos szerepük van a nagy gazdasági erővel rendelkező, részben multinacionális cégek megjelenésének.

Ezzel egyidejűleg átrendeződött a lakosság összetétele is. Sok fiatal – köztük családosok – költöznek előszeretettel a XIII. kerületbe.  A hatás kölcsönös: a fiatalok alakítják a kerületet és a kerület hatással van az ott élő polgáraira. A kerület arculatának, épített környezetének megújulása folytatódik, új házak, modern lakóparkok, korszerű irodaházak épülnek.

A kerület vezetésének célja, hogy ezt a fejlődést a jelenben és a jövőben is folytassa. Ezért olyan intézkedéseket hoz, hogy a rozsdazónák átalakításával olyan lapostetős épületeket preferáljon az építési engedélyek kiadásakor a XIII. kerületben,  ahol zöldtető létesül. A barnamezős területek rehabilitációjánál szintén flóratetők alkalmazását szorgalmazza. Lényeges elem az új lakás építési engedélyének kiadásakor, hogy a talajközeli területek is jelentős zöldterülettel bírjanak. A garázsok legyenek süllyesztett megoldásúak. Ennek érdekében szabályozási könnyítésként bevezetik a magasabb szintterületi mutató lehetőségét.  Erre új településrendezési terv is készül.

Küldje el új lakás keresési igényét!

Amennyiben kérdése merül fel, küldje el elérhetőségét és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Küldés

Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a www.ujlakasokangyalfoldon.hu weboldalon keresztül elküldött érdeklődését, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben.

Kollégánk hamarosan megkeresi Önt.


Türelmét addig is köszönjük!

Üdvözlettel,

XIII. ker-i ÚJÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK

Hiba történt!
Küldje el új lakás keresési igényét!