XIII. ker-i ÚJÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK

13. kerületi újépítésű lakások

Rólunk

Csak 13. kerület új építésű lakásainak gyűjtő portálja, ahol csak XIII. kerületi új ingatlanokat mutatunk be eladásra.


Kedves Érdeklődő!


Angyalföldi, új építésű otthonainkkal azon vásárlóknak szeretnénk új ingatlanok vásárlásában segíteni, akiknek az ingatlan ára mellett fontos a XXI. századi igényeket kielégítő, modern otthonok kialakítása is. Nagyot változik a világ és teret kell engedni olyan új technikai megoldásoknak, melyek meg tudnak felelni napjaink kihívásainak. Az általunk kínált lakásainkra általánosan jellemző, hogy megfelelnek a magas hő- és hangszigetelési követelményeknek.

Az "okos otthonok" kialakítására is van lehetőség, de legtöbb beruházásunknál gondoltunk a környezettudatos életmódra is (hőszivattyús rendszer). Éljen az állami támogatás adta lehetőséggel! Ingyenes hitelügyintézéssel, Családok Otthonteremtési Kedvezményével, Lakás felújítási támogatással kapcsolatos friss információk!

Miért éppen angyalföldi eladó lakás? Új lakások építése a XIII. kerületben Angyalföld  - Budapest egyik frekventált területeként  - az utóbbi évtizedben jelentős változáson ment keresztül. Az előző évszázadi ipari terület helyett intézmények, kereskedelmi- és szolgáltató cégek tömegei jelentek meg. Ezek között fontos szerepük van a nagy gazdasági erővel rendelkező, részben multinacionális cégek megjelenésének.

Ezzel egyidejűleg átrendeződött a lakosság összetétele is. Sok fiatal – köztük családosok – költöznek előszeretettel a XIII. kerületbe.  A hatás kölcsönös: a fiatalok alakítják a kerületet és a kerület hatással van az ott élő polgáraira. A kerület arculatának, épített környezetének megújulása folytatódik, új házak, modern lakóparkok, korszerű irodaházak épülnek.

A kerület vezetésének célja, hogy ezt a fejlődést a jelenben és a jövőben is folytassa. Ezért olyan intézkedéseket hoz, hogy a rozsdazónák átalakításával olyan lapostetős épületeket preferáljon az építési engedélyek kiadásakor a XIII. kerületben,  ahol zöldtető létesül. A barnamezős területek rehabilitációjánál szintén flóratetők alkalmazását szorgalmazza. Lényeges elem az új lakás építési engedélyének kiadásakor, hogy a talajközeli területek is jelentős zöldterülettel bírjanak. A garázsok legyenek süllyesztett megoldásúak. Ennek érdekében szabályozási könnyítésként bevezetik a magasabb szintterületi mutató lehetőségét.  Erre új településrendezési terv is készül.

A 13. kerület területén viszonylag kevés üres telek, beépítetlen terület található. Sajátos módon a legnagyobb beépítetlen terület éppen az egyik legértékesebb részen, a Duna-parti Foka öböl környékén van. Ez a terület kiválóan alkalmas lakások építésére. A terület - összvárosi szinten is értelmezhető - kiemelkedő értéke miatt ezeknek a területeknek a beépítésénél a legmagasabb építészeti színvonalat kívánják megkövetelni. Ez a koncepció már teljes mértékben körvonalazódik az újonnan kiadott lakás építési engedéllyel rendelkező beruházások esetén is.

A 2014-es évet követő, élénkülő lakáspiacon a fejlesztések részben a már bevált helyszíneken folytatódtak (Angyalföld és a Duna part), részben pedig új területek is lendületet kaptak. Így megemlíthető a Lőportárdűlő városrész is, ahol több nagy lakóprojekt van előkészítés illetve már építés alatt. A XIII. kerületi új építésű lakások száma a budapesti szinten jelenleg legdinamikusabban növekszik.


ELADÓ LAKÁSOK ANGYALFÖLD
A 13. kerületi, új építésű lakások közül az Angyalföldön épülő új lakások teszik ki a legtöbb kínálatot a kerületben. Van olyan beruházó, aki már a negyedik ütemen dolgozik a válság vége (2014)  óta.  Ebben a társasházban 39 nm-től egészen 116 nm nagyságig készülnek eladó új lakások, mely garzontól az 5 szobás családi otthonig kínálja fel a vevőknek a lehetőséget az igazi otthon kialakítására.

Még egy projektet emelnénk ki a 13. kerületi, új építésű lakások kínálatából, ahol azonnal költözhető lakások közül választhatnak vevőink, a társasház már rendelkezik a használatba vételi engedéllyel is: 22 új lakás épül, magas műszaki tartalommal. Az új építésű lakások 2-3-4-5 szobásak és 53-110 nm közötti alapterülettel készültek. A földszinti lakásokhoz részben kertkapcsolat tartozik, az emeleti új lakások pedig mind erkélyesek. A budapesti 13. kerület új építésű lakások kínálata még több hasonlóan jó, eladó angyalföldi lakás kínálattal bővül 2020-ban is.


ELADÓ LAKÁSOK LŐPORTÁRDŰLŐ
Ezen a területen épül egy 201 lakásos új építésű társasház is, melyben 38-114 nm közötti lakások épülnek különböző alaprajzi elrendezéssel. A 20 % - 80 %-os fizetési ütemezés kedvező lehetőséget nyújt a vevőknek, hiszen a vételár nagy részét csak akkor kell megfizetniük, ha elkészült a lakásuk.

Korszerű szabályozható mennyezet hűtési-fűtési rendszere lesz az új lakásoknak (várható befejezés: 2022. vége). Itt a fiatalok részére közkedvelt „okos” lakások készülnek. Az „okos otthonok” olyan kényelmi és biztonsági megoldást tudnak, mely lakásunk életvitelszerű lakhatásában segítés nyújt praktikus megoldásokat.  Például olyan funkciókkal, hogy nyári nagy melegben automatikusan lehúzza a redőnyöket vagy „holiday” üzemmódban - amikor üdülni vagyunk - otthon tartózkodási szimulációt végez helyettünk. Kapcsolgatja a villanyokat, szabályozza a redőnyök vagy függönyök helyzetét. De ha alszunk, azt is tudja szimulálni, hogy éjfél után mozgásunkat érzékelve automatikusan felkapcsolja a villanyt, de csak minimális fényerővel, így nem süti ki a szemünket, ha fel kell kelnünk.

  
13. KERÜLETI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK HELYZETE  
Az angyalföldi önkormányzat jó partnere az új építésű lakásokat építő beruházóknak, az építési telkek is elfogadható áron kerülnek a beruházók tulajdonába, a lakosság igénye is nagy a jó minőségű, de még megfizethető árú angyalföldi eladó lakásokra. Az új építésű lakáspiac három fontos szereplője – önkormányzat, beruházó, vásárló – kiválóan együtt tud működni, egymás igényeire mindhárom szereplő maximálisan tekintettel van.


Akkor most talán meg tudjuk válaszolni a címbeli kérdést:  
Miért éppen angyalföld eladó lakás?

Egyszerű kapcsolati űrlap

Amennyiben kérdése merülne fel, küldje el elérhetőségét és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Küldés

Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a www.ujlakasokangyalfoldon.hu weboldalon keresztül elküldött érdeklődését, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben.
Kollégánk hamarosan megkeresi Önt.

Türelmét addig is köszönjük!
Üdvözlettel,
XIII. ker-i ÚJÉPÍTÉSŰ LAKÁSOK
Hiba történt!
Egyszerű kapcsolati űrlap